SALT kunnskap - friske idéer
 • Abonner på nyhetsvarsel

 • Velkommen ombord i SALTs nye nett-skute
  Velkommen ombord i SALTs nye nett-skute
  De som har besøkt oss tidligere vil fortsatt kjenne igjen nett-skuta vår. Vi har beholdt mye av det gamle skroget og det vi synes har fungert bra, men har rigget om litt og montert mye nytt utstyr. Her er noe av det nye.
  Publisert 17. desember 2018, 12:15
  - oppdatert 6.02.19, 9:29

  Nytt styrhus
  For å forenkle navigasjonen har vi lagt til en ny hovedmeny, som du finner på babord side av den svarte menyraden på toppen (de tre stripene). Med denne menyen er alt av innhold få klikk unna. Vi har også lagt vekt på lett tilgjengelighet av informasjon på de enkelte sidene.

  Kallesignal
  Hvis du har noe på hjertet som du gjerne vil dele med oss, finner du kontaktskjema og kontaktopplysninger om oss nederst på alle sider. Raskeste seilas til denne delen av siden er å trykke på «Kontakt oss» i menyraden.

  Ny forside
  Her finner du alltid de tre siste nyhetssakene og tre utvalgte prosjekter presentert. I kalenderen legger vi ut informasjon om hva som skjer på den SALTe skuta i den nærmeste tiden fremover.

  Her finner du også mannskapslista vår. Ved å holde pekeren over (på mobil: klikke på) bildet til en av våre kunnskapsmatroser får du raskt tilgang til informasjon om vedkommende. Klikk på person-ikonet som kommer opp for å lære mer om oss, eller besøk mannskapssiden direkte.

  Hjemmehavner
  Våre SALTe matroser hører hjemme i ulike hjemmehavner nedover kysten vår. Nå kan du lett få informasjon om disse hjemmehavnene, eller studere et flunkende nytt draft som viser leia frem til dem.

  Prosjekter
  Også prosjektsidene våre har blitt pusset opp, og skinner nå som en nypolert skipsklokke i fineste messing. Her vil vi kontinuerlig legge ut informasjon om nye prosjekter vi er engasjerte i. Rapporter som er publisert gjennom disse prosjektene er tilgjengelig på en egen side om publikasjoner. Du kan også velge å sortere prosjektene etter våre seks hovedtema – enten ved å klikke på ikonene for disse under bildespillet på toppen av sidene eller via hovedmenyen.

  Styrkvinne
  På vår nye nett-skute har vi også fått ny Styrkvinne (også kalt redaktør) – Malin.

  Lykke til med utforskningen av nett-skuta vår!