Salt kunnskap - friske idéer
 • Abonner på nyhetsvarsel

 • Tromsø

  «Porten til Ishavet» er et naturlig sted for SALT å være. Tromsø har en lang historie knyttet til utforskning av havet (spesielt rette mot nordområdene og polare strøk) og et stort universitets- og forskningsmiljø som deler fagområde med SALT. Og nettopp kunnskapsfangst er en viktig del av aktiviteten i vår hjemmehavn i Tromsø, hvor blant annet en av våre to dyktige SALTe forskere har sin base.

  Kontaktinfo

  Besøksadresse: Flow coworking (Strandgata 9)

  Postadresse: Strandgata 9, 9008 Tromsø

  Mannskap i Tromsø
   
  Jannike Falk-Andersson

  (+47) 416 14 770

  jannike@salt.nu

  Jannike Falk-Andersson

  Jannike har hjertet sitt både i nord og i sør. Oppvokst i Tromsø, med de fleste somrene tilbrakt i Lofoten og Vesterålen, og flere år med studier i Sør-Afrika. Med både biologi, økonomi og samfunnsfag i skipssekken, samt en liten dose utøvende kunstfag fra sør, er Jannike godt beredt til å takle oppgaver på tvers av flere fagområder. Hovedfokuset er marin ressursforvaltning og hvilken kunnskap og hvilke aktører som må inkluderes for å finne gode løsninger. De siste årene har marin plastforurensning vært et tema som har opptatt Jannike mye og da har hennes engasjement for formidling og kommunikasjon med både fiskerinæringen og diverse landkrabber kommet godt med.

  Jannike har doktorgrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Tromsø med spesialisering i økosystembasert forvalting og økosystemtjenester. Jannike bemanner SALT sitt nordligste kontor i Tromsø.

   
  Eskil Dahl Olaussen

  (+47) 926 23 472

  eskil@salt.nu

  Eskil Dahl Olaussen

  Eskil er Finnmarking og er vokst opp i Vadsø med utsikt ut over Varangerfjorden. Fra tidlig alder har han hatt et sterkt samfunnsengasjement, vært opptatt av utvikling av Nord-Norge og har innehatt verv innen ulike organisasjoner. Etter noen års pause fra skolebenken satte Eskil kursen for Norges fiskerihøgskole hvor han er i siste innspurt med en master i Fiskeri – og havbruksvitenskap med spesialisering innen ressursforvaltning og fiskeribiologi.

  Eskil mønstret på som sommermatros i 2018 og ble med videre på den SALTe skuta samtidig som han fullfører sin masteroppgave.